ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ: Με όργιο νοθείας η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ θέλει να συνεχίσει τη στήριξη του κεφαλαίου (VIDEO)



Το όργιο νοθείας μπροστά στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που γίνεται από τους μηχανισμούς που διαθέτουν, πραγματοποιείται επειδή η πλειοψηφία της Συνομοσπονδίας θέλει να συνεχίσει να έχει τη δυνατότητα να στηρίζει το κεφάλαιο, τόνισε ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ1, το απόγευμα της Τρίτης 19 Φλεβάρη 2019.

Ο Γ. Τασιούλας ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα, δείχνοντας μηχανισμό που αλλοιώνει την πραγματική κατάσταση. Επισήμανε ότι δεν είναι ένας καυγάς για τα κουκιά, αλλά είναι μια αντιπαράθεση που γίνεται με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ για τη γραμμή, τον προσανατολισμό του εργατικού κινήματος. «Εμείς λέμε ότι ο εργάτης πρέπει να πιστέψει στη δύναμή του, στη δύναμη του οργανωμένου αγώνα, να υπερασπιστεί τη ζωή του μέσα στους χώρους δουλειάς και να κάνει την επιλογή του και στο σωματείο. Εμείς έχουμε δώσει διαπιστευτήρια», κατέληξε.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός