ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Α/Σ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

 

Συνάδελφοι- σσες
Το ΠΑΜΕ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνουν εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία την Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 18:00 στα Προπύλαια και στην πορεία που θα ακολουθήσει στο μέγαρο Μαξίμου.

Κανένας εφησυχασμός από τις κορώνες τις κυβέρνησης για πέρασμα σε ανάπτυξη!! Η ανάπτυξη τους είναι για τα μονοπώλια θα «πατάει» στην κατεδάφιση όσων εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων απομένουν.
Για του λόγου το αληθές από τον επόμενο μήνα περικόπτουν τις επικουρικές συντάξεις 5% κατά μέσο όρο, ενώ από Γενάρη 2015 μειώνονται και οι κύριες συντάξεις.
Την ίδια ώρα ετοιμάζουν μείωση στις εργοδοτικές εισφορές κατά 2,9% εξέλιξη που οδηγεί τα ταμεία σε κατάρρευση,σε χειροτέρευση της ήδη ανεπαρκούς ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Οι προθέσεις των κυβερνώντων και των κομμάτων του κεφαλαίου δεν κρύβονται: Μόλις πριν λίγες μέρες με τις ψήφους των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, το «παρών» του ΣΥΡΙΖΑ, και την απουσία των βουλευτών του ναζιστικού μορφώματος (καταψήφισαν ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ ) χαρίστηκαν 7.500.000 ευρώ οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία,στον ιδιοκτήτη του ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου.Στην ίδια διάταξη απαγορεύουν στους εργαζόμενους να διεκδικήσουν δικαστικά δεδουλευμένα και ένσημα!!!

Έχουν το θράσος να επικαλούνται ότι οι εργαζόμενοι ζουν πολύ και μεθοδεύουν αύξηση των ορίων ηλικίας, όπως ήδη ισχύει με ειδικότητες ΒΑΕ του κλάδου μας όπου τα όρια έχουν πάει στα 62 έτη, αλλά «ξεχνούν» ότι επέβαλλαν με νόμο στα ασφαλιστικά ταμεία να τζογάρουν τα αποθεματικά τους στο χρηματιστήριο με ολέθριες συνέπειες για τους ασφαλισμένους.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 18:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός