Παράσταση στον εισαγγελέα Ρόδου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράσταση στον εισαγγελέα Ρόδου

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το χώρο του ξενοδοχείου όπου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ, ο εισαγγελέας Ρόδου συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή και τον αστυνομικό υποδιευθυντή του νησιού. Παρέμειναν σε χώρο του ξενοδοχείου μαζί με εκπροσώπους της διεύθυνσης του και μετά από αρκετή ώρα αποχώρησαν.

Με αφορμή και την επίσκεψη αυτή, αμέσως αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών της ΔΑΣ μαζί με δικηγόρους παραστάθηκε στον εισαγγελέα Ρόδου, στο γραφείο του, όπως αντίστοιχα είχε κάνει και χθες. Του επισήμαναν ότι παρά το γεγονός ότι του είχαν καταγγείλει έγκαιρα την παρουσία μπράβων και όλες τις αντικαταστατικές και παράνομες ενέργειες και μεθοδεύσεις της ηγεσίας της ΓΣΕΕ για τη διεξαγωγή ενός νόθου συνεδρίου δεν επέδειξε την ανάλογη και επιβαλλόμενη ευαισθησία να μεριμνήσει τα δέοντα και να διαφυλάξει τα δικαιώματα των εργαζομένων-αντιπροσώπων και την τήρηση των καταστατικών διαδικασιών.

Επιπρόσθετα του επισήμαναν ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η αλήθεια και μόνο και να μη διαμορφώνεται τυχόν άποψη και αντίληψη από τη διαστρέβλωση της αλήθειας και την κάθε είδους αήθη προπαγάνδα σε βάρος των εργαζομένων, η οποία είναι πιο νόθα και από το νόθο συνέδριο που θέλουν να κάνουν.

Το Γραφείο Τύπου

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός