ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ:Κανονικότητα για την κυβέρνηση, σημαίνει συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                              30/9/2019

Συνάδελφοι-ισσες τις τελευταίες μέρες ήρθαμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες της σκληρής εντατικοποίησης της εργασίας μας. Συνάδελφοι μας κάτω από την πίεση των απάνθρωπων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ και του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τάσεις λιποθυμίας.

Η έλλειψη προσωπικού ,η ένταση που δημιουργείται λόγω των καθυστερήσεων, η πίεση να δουλέψουμε τις μέρες ανάπαυσης, οι ασφυκτικοί χρόνοι των δρομολογίων έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας.

Η αντεργατική επίθεση που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις και την εργοδοσία , βάζει εμπόδια και στην ανάρρωση μας, μιας και πρέπει να περάσουμε από ανάκριση για να πληρωθούμε μετά από μήνες. Η διοίκηση και κράτος ως Πόντιος Πιλάτος δεν αναλαμβάνει τίς ευθύνες της στις επιθέσεις και ξυλοδαρμούς εργαζομένων.

Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φέρνει νόμο που βάζει στο γύψο τα σωματεία ,να μην έχουμε δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας, για αυτά που βιώνουμε.

Σας καλούμε να οργανώσουμε την πάλη μας απέναντι σ’ αυτήν την κατάσταση και στις συνθήκες γαλέρας που μας ετοίμασαν. Να απαντήσουμε με τα όπλα που θέλουν να μας καταργήσουν. Τα συνδικάτα μας και την απεργία.

Στις 2 Οκτώβρη απαντάμε κλιμακώνοντας τον αγώνα μας, συμμετέχουμε στα απεργιακά συλλαλητήρια.

Δούλοι του 21 ου αιώνα δεν θα γίνουμε.

Κάτω τα χέρια από τις ΣΣΕ κι από τα συνδικάτα.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΎΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός