Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες για 15 μέρες λόγω κορονοϊού



Χωρίς θεατές θα αγωνιστεί την ερχόμενη Πέμπτη 12 Μάρτη ο Ολυμπιακός απέναντι στην αγγλική Γουλβς, για τη φάση των «16» του Europa League, με απόφαση της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Το μέτρο της μη προσέλευσης φιλάθλων, όπως το ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ, σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις, για δύο εβδομάδες. Συγκεκριμένα κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν οι αγώνες ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – Γουλβς για το Europa League και οι αγώνες των play off της Super League Άρης – ΟΦΗ (Σάββατο 14 Μάρτη), ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Κυριακή 15 Μάρτη), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Σάββατο 21 Μάρτη), ΟΦΗ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Άρης (Κυριακή 22 Μάρτη).

Για το μπάσκετ, χωρίς φιλάθλους θα γίνουν οι παρακάτω αγώνες της Basket League: Ήφαιστος Λήμνου – Λάρισα, Κολοσσός – Ιωνικός Νικαίας, Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ, Πανιώνιος – Προμηθέας, ΑΕΚ – Λαύριο και Περιστέρι – Άρης (Σάββατο 14 Μάρτη), Ιωνικός – Ήφαιστος, Λαύριο – Ηρακλής, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος, Λάρισα – Περιστέρι, Άρης – Ρέθυμνο, Προμηθέας – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Κολοσσός (Σάββατο 21 Μάρτη).

Το μέτρο θα επηρεάσει και τον αγώνα της Euroleague Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (Παρασκευή 20 Μάρτη).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός