Προς όλα τα Δ.Σ των σωματείων εργαζομένων στα ΜΜΜ: Παλεύουμε για τη ζωή μας.



 

ΠΡΟΣ:
ΠΡΟΕΔΡΟ & Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Συνάδελφοι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των άλλων αστικών κομμάτων, των επιτελείων των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης, (τηλεόραση-διαδίκτυο-τύπος) έχει ψηφίσει μια σειρά ΠΝΠ (πράξεις νομοθετικού περιεχομένου) με τις οποίες υλοποιεί τις χρόνιες αξιώσεις του ΣΕΒ, του μεγάλου κεφαλαίου της χώρας μας.

Έχουν σκοπό τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους να μείνουν μόνιμα.

Μέσα στην πανδημία βρίσκουν την ευκαιρία να χτυπήσουν ακόμα περισσότερο όσα από τα δικαιώματα μας έχουν απομείνει.

Η επίθεση στα δικαιώματα μας συνοδεύεται από την αύξηση του αυταρχισμού και της καταστολής. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον αξιώνουν από κοινού να φορτώσουν ξανά στους εργαζόμενους τα βάρη της επερχόμενης καπιταλιστικής κρίσης που ως θρυαλλίδα επιτάχυνε η πανδημία του κορονοϊού.

Θεωρούμε αναγκαίο να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο (λαμβάνοντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας) για να οργανωθεί η δράση του κλάδου μας για το σήμερα (ακόμα δεν έχουν παρθεί μια σειρά ουσιαστικά μέτρα προστασίας) αλλά και για την επόμενη ημέρα από την λήξη αυτής της φάσης της πανδημίας.

Καλούμε σε συμμετοχή την Τρίτη 28/04/2020 ημέρα πανελλαδικής δράσης που διοργανώνουν ομοσπονδίες και συνδικάτα με σύνθημα:

<<ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ>>

Με συμβολικές δίωρες στάσεις εργασίας:
10:00-12:00 και 17:00-19:00.

Ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες απαιτείται η συμμετοχή μας με 24ωρη απεργία την 1η Μάη 2020 με προοπτική κλιμάκωσης το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ.
ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ!!!
Δ..Α.Σ. Ο.Α.Σ.Α

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός