Σχόλιο



Ρεσιτάλ εργοδοτικής ανάλυσης και κυβερνητικής υποστήριξης στα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων ώστε να βγουν με αυξημένη κερδοφορία από την οικονομική δυσκολία που βρέθηκαν την προηγούμενη περιόδο λόγω κορονοϊού, δίνει ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Καρούζος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο κύριος αυτός είναι ο γνωστός εξωτερικός συνεργάτης- σύμβουλος της πλειοψηφίας του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσωπικός φίλος του προέδρου του συνδικάτου.

Κάθε μέρα και καλύτερος γίνεται ο συντονισμός, πότε ο ίδιος ο πρόεδρος του συνδικάτου, πότε ο σύμβουλος του προέδρου του συνδικάτου και πότε οι συνδικαλιστές του εργοδοτικού, κυβερνητικού, συνδικαλισμού με νύχια και με δόντια στηρίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν τα νέα αντεργατικά μέτρα που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, πατώντας και σε προηγούμενους νόμους ψηφισμένους από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Οι εργαζόμενοι να πάρουν θέση μάχης απέναντι στην οργανωμένη επίθεση σε ότι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα.

Τώρα γενικές συνελεύσεις στα σωματεία του χώρου.
Τώρα αγώνας για υπογραφή Σ.Σ.Ε με πραγματικές αυξήσεις.
Συνδικάτα εργατικά, όχι εργοδοτικά.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός