ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στον ΟΑΣΑ για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της περιοχής



Διαμαρτυρία για την κατάσταση που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες της περιοχής διοργανώνουν στον ΟΑΣΑ σήμερα Τρίτη, στις 12.30 το μεσημέρι, μαζικοί φορείς από το Πέραμα, το Κερατσίνι και τον Κορυδαλλό.

Καταγγέλλουν την ταλαιπωρία που υφίστανται δεκάδες χιλιάδες λαού που είναι χωρίς απευθείας σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια), ενώ πολλοί εργασιακοί χώροι και χώροι κοινού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στη Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη (από Θηβών και πάνω), στη Λεωφόρο Πειραιώς και στην Ομόνοια δεν έχουν απευθείας πρόσβαση από τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών.

Στην κινητοποίηση καλούν: Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περάματος, Σύλλογος Γυναικών Περάματος «Εστία της γυναίκας», Σωματείο καθαριστών και καθαριστριών Πειραιά και νήσων, Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Επιτροπές Ανέργων Πειραιά, ΔΑΣ ΟΑΣΑ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός