Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στον ΟΑΣΑ για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της περιοχήςΔιαμαρτυρία για την κατάσταση που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες της περιοχής διοργανώνουν στον ΟΑΣΑ σήμερα Τρίτη, στις 12.30 το μεσημέρι, μαζικοί φορείς από το Πέραμα, το Κερατσίνι και τον Κορυδαλλό.

Καταγγέλλουν την ταλαιπωρία που υφίστανται δεκάδες χιλιάδες λαού που είναι χωρίς απευθείας σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια), ενώ πολλοί εργασιακοί χώροι και χώροι κοινού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στη Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη (από Θηβών και πάνω), στη Λεωφόρο Πειραιώς και στην Ομόνοια δεν έχουν απευθείας πρόσβαση από τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών.

Στην κινητοποίηση καλούν: Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περάματος, Σύλλογος Γυναικών Περάματος «Εστία της γυναίκας», Σωματείο καθαριστών και καθαριστριών Πειραιά και νήσων, Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Επιτροπές Ανέργων Πειραιά, ΔΑΣ ΟΑΣΑ.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 798763Συνολικές αναγνώσεις:
  • 203Αναγνώσεις σήμερα:
  • 369105Συνολικοί επισκέπτες:
  • 146Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ