Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μαζικό και μαχητικό το πανεκπαιδευτικό – πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο (VIDEO – ΦΩΤΟ)Μεγάλο σε όγκο και δυναμικό σε παλμό ήταν το πανεκπαιδευτικό – πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας.

Μαθητές αλλά και οι γονείς τους, φοιτητές, υγειονομικοί και εργαζόμενοι στο Δημόσιο, συγκεντρώθηκαν αρχικά στο Άγαλμα Βενιζέλου, όπου έγιναν και οι χαιρετισμοί από εκπροσώπους των μαθητών και των υγειονομικών.

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα που απηχούσαν τα αιτήματα για άμεσα και ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων σε σχολεία και χώρους εργασίας.

Η πορεία κατέληξε στο υπ. Μακεδονίας – Θράκης, όπου και ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση, με τους διαδηλωτές να δηλώνουν ότι ο αγώνας συνεχίζεται σε σχολεία, σχολές και χώρους εργασίας.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 757771Συνολικές αναγνώσεις:
  • 73Αναγνώσεις σήμερα:
  • 348397Συνολικοί επισκέπτες:
  • 59Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ