Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησηςΟι αλλαγές υπουργών που έγιναν στην κυβέρνηση δείχνουν την αποφασιστικότητά της να περάσει τις πιο άγριες μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που έχει στα συρτάρια της σε βάρος της εργατικής τάξης. Τη 10ωρη δουλειά, την απλήρωτη εργασία, την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης, ξεκινώντας από την επικουρική, το παραπέρα χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης και του απεργιακού δικαιώματος.

Όλα αυτά εν μέσω πανδημίας, όπου μετράμε χιλιάδες νεκρούς, εκτόξευση της ανεργίας, ανασφάλεια για το αύριο. Επιλέγει εκτός των άλλων, ένα γνωστό εκπρόσωπο του κεφαλαίου, άνθρωπο των ειδικών αποστολών, ως υπουργό εργασίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις “επιτυχίες του”: Το κλείσιμο της Ολυμπιακής, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, της ΛΑΡΚΟ κλπ.

Η κυβέρνηση επιδιώκει να μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη οικονομική ζώνη, επεκτείνοντας τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και φέρνοντας νέους. Μια οικονομική ζώνη παράδεισος για το μεγάλο κεφάλαιο και κόλαση για τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι δε θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Καμία αυταπάτη. Ούτε λεπτό χαμένο. Θα πάρουν απάντηση με το δυνάμωμα των αγώνων, με αγωνιστικές πρωτοβουλίες και δράση στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 767381Συνολικές αναγνώσεις:
  • 136Αναγνώσεις σήμερα:
  • 353494Συνολικοί επισκέπτες:
  • 85Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ