ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ: Διαδήλωση για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και ενάντια στην κρατική καταστολή (VIDEO – ΦΩΤΟ)Ηχηρό μήνυμα διεκδίκησης μέτρων προστασίας της υγείας στους χώρους δουλειάς, υπεράσπισης των δικαιωμάτων και τερματισμού της αστυνομοκρατίας και του κλίματος αυταρχισμού έστειλε η μεγάλη διαδήλωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των φοιτητικών συλλόγων. Η πορεία κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης όπου και σχηματίσθηκε μια νέα μεγάλη συγκέντρωση.

Κάλεσαν τον λαό να διεκδικήσει από το κράτος και την εργοδοσία επίταξη εδώ και τώρα του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Οργανωμένο έλεγχο στη ΒΙΠΕ Σίνδου και στις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες.

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός