Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ: Spot για την εθελοντική συμφωνία των εργαζομένων (SPOT)«Μας λένε πως οι αλλαγές στο χρόνο εργασίας θα πραγματοποιούνται με τη συναίνεση του εργαζόμενου. Ότι θα μπορεί να αρνηθεί οποιαδήποτε μεταβολή στην εργασιακή του σχέση χωρίς συνέπειες», σημειώνει το ΠΑΜΕ.

Προσθέτει πως «στο σύστημα της εκμετάλλευσης στη σχέση εργοδότη – εργαζόμενου δεν υπάρχει ισότητα και ισορροπία! Το διευθυντικό δικαίωμα το γνωρίζουμε! Διευθυντικό δικαίωμα είναι να δουλεύει ο εργαζόμενος όσο, όποτε και όταν θέλει η επιχείρηση.

Οι εκβιασμοί, οι απειλές, οι βλαπτικές μεταβολές στη γλώσσα του εκσυγχρονισμού τους λέγεται διευθυντικό δικαίωμα. Με την ατομική διαπραγμάτευση και το ξεμονάχιασμα του εργαζόμενου, ο εργαζόμενος μπαίνει στο στόμα του λύκου.

Να μην το επιτρέψουμε! Να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα. Κάτω τα χέρια από το οκτάωρο» και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 6 Μάη.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 757995Συνολικές αναγνώσεις:
  • 64Αναγνώσεις σήμερα:
  • 348521Συνολικοί επισκέπτες:
  • 51Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ