Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Συνωστισμός και συρμοί χωρίς κλιματισμό, εν μέσω καύσωνα και πανδημίας (ΦΩΤΟ)Συνθήκες ασφυξίας επικρατούν για τους επιβάτες του Μετρό, καθώς μέσα στον καύσωνα δρομολογούνται συρμοί που δεν διαθέτουν κλιματισμό.

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών του «902.gr», σε συρμό του Μετρό που πήγαινε προς Σύνταγμα, στις 4.30 μ.μ., δεν υπήρχε κλιματισμός. Μετά από την έντονη διαμαρτυρία των επιβατών για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε, αφού πολλοί δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, τους ζητήθηκε να βγουν από τα βαγόνια και να περιμένουν τον επόμενο συρμό.

Έτσι, δημιουργήθηκε ακόμα μεγαλύτερος συνωστισμός στην αποβάθρα, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο σε συνθήκες πανδημίας. Όμως, η ταλαιπωρία δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ήρθε ο επόμενος συρμός, τα βαγόνια ήταν γεμάτα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ξανά ασφυκτική κατάσταση για αυτούς που μπήκαν, ενώ πολύς κόσμος αναγκάστηκε να περιμένει να περάσει άλλος συρμός.

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 791817Συνολικές αναγνώσεις:
  • 128Αναγνώσεις σήμερα:
  • 364935Συνολικοί επισκέπτες:
  • 90Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ