Συνεχίζεται η συλλογή έμπρακτης βοήθειας από σωματεία και φορείς (ΦΩΤΟ)



Σητεία

Σητεία


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η συλλογή υλικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας, από εργατικά σωματεία και μαζικούς φορείς από όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, Σωματεία και η Ομάδα Γυναικών Σητείας παρέδωσαν σήμερα Πέμπτη τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν στους πυροπαθείς της Β. Εύβοιας.

«Όλο το προηγούμενο διάστημα, έπειτα από κάλεσμα που είχαν απευθύνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λασιθίου, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων και Συναφών και η Ομάδα Γυναικών Σητείας – Μέλος ΟΓΕ, ο κόσμος ανταποκρίθηκε από όλο το Λασίθι, συγκεντρώνοντας μεγάλη ποσότητα υλικής βοήθειας για τους ανθρώπους που είδαν το βιός τους να γίνεται στάχτη, εξ αιτίας όλων των κυβερνήσεων που με τις πολιτικές τους «έριξαν λάδι στη φωτιά».

Τα σωματεία και οι ομάδες μας θα συνεχίσουν με κάθε τρόπο να στέκονται μαχητικά στο πλευρό των εργαζόμενων και του λαού, αγωνιζόμενοι ταυτόχρονα για να ζούμε στον τόπο μας με όλα τα σύγχρονα δικαιώματά μας.

Συνεχίζουμε να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας προς τους πυρόπληκτους και το επόμενο διάστημα. Ειδικά τώρα, που τα φώτα, σιγά-σιγά, αρχίζουν και σβήνουν και οι πυρόπληκτοι μένουν μόνοι με τα τεράστια προβλήματά τους», αναφέρουν.

Επίσης, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου απέστειλε την υλική βοήθεια στο Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων στην Ιστιαία και τη Στροφυλιά στην Εύβοια, ενώ αρκετοί εργαζόμενοι έδωσαν χρήματα και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ που συγκεντρώθηκε κατατέθηκε σε λογαριασμό αλληλεγγύης και θα αποδοθεί στους αγρότες και εργάτες της περιοχής για αγορά τροφής των ζώων τους και όπου υπάρχει ανάγκη. Το ΕΚΖ ευχαριστεί το πρακτορείο Λομποτέση για τη δωρεάν αποστολή της υλικής βοήθειας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός