ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΑΣΘ: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με στάσεις εργασίαςΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, μετά και τη σημερινή επιτυχημένη 24ωρη απεργία.

Στο πλαίσιο της σημερινής τους γενικής συνέλευσης αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας στη διάρκεια του Αυγούστου. Οι κινητοποιήσεις θα γίνουν την Τρίτη 2, την Πέμπτη 11, την Πέμπτη 25 και την Τρίτη 30 Αυγούστου από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Την Πέμπτη 28 Ιούλη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΘ σύσκεψη εργατικών σωματείων και φορέων για τον συντονισμό της δράσης για την πραγματοποίηση μεγάλου συλλαλητηρίου για τη συγκοινωνία.

Μια μέρα νωρίτερα την Τέταρτη 27 Ιούλη εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουν σε μέρα δράσης, θέτοντας στο προσκήνιο τα ζητήματα των συγκοινωνιών της πόλης και συγκεκριμένα τα προβλήματα του ΟΑΣΘ.

Παρεμβάσεις θα γίνουν στους μεγάλους σταθμούς μετεπιβίβασης και στα αμαξοστάσια της πόλης εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός