Για τις εξελίξεις στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΑ



1-9-2022

Την ώρα που η ακρίβεια κατατρώει το εισόδημα των εργαζομένων και το άνοιγμα των λογαριασμών των εταιρειών ενέργειας προκαλεί σοκ, την ώρα που το πρόβλημα της στέγασης φουντώνει και οι συνάδελφοι ψάχνουν για σπίτι -αφού λήγει το συμβόλαιο- αλλά αδυνατούν να καλύψουν το κόστος στέγασης, την ώρα που το υπουργείο οικονομικών φτιάχνει μέσα στον Αύγουστο νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ ανατρέποντας εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει και το υπουργείο μεταφορών ετοιμάζει την πλήρη απελευθέρωση των επιβατικών μεταφορών…

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΑ παραμένει σταθερά σε στάση αναμονής σε όλα!
Η στάση αναμονής δίνει χώρο και χρόνο στη διοίκηση αλλά και στην κυβέρνηση.
Ακόμα και στην εκλογή του νέου προεδρείου οι παρατάξεις παίζουν με τις λέξεις.

Η απόφαση του δικαστηρίου για την εκλογή και σύσταση νέας διοίκησης (προεδρείου) στο συνδικάτο έχει γίνει γνωστή εδώ και ένα μήνα και στα διοικητικά συμβούλια πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή και από διακοπή σε διακοπή!

Δυστυχώς κάποιοι κλείνουν τα μάτια στη δύσκολη φάση που βρισκόμαστε. Άλλοι διασπείρουν στα αμαξοστάσια διάφορα σενάρια της διοίκησης για εθελούσια έξοδο και άλλοι κοιτάνε ποιους θα βάλει η διοίκηση επανδρωτές στα γραφεία κίνησης.

Από τη στιγμή που έχουν περάσει τεσσερισήμισι χρόνια από τις τελευταίες εκλογές ο συνδυασμός της ΔΑΣ ΟΑΣΑ πρότεινε από την πρώτη στιγμή αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο το οποίο να ορίσει άμεσα γενική συνέλευση με θέματα:
1ον Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
2ον Νομοσχέδιο υπουργείου οικονομικών και υπουργείου μεταφορών και την αντιμετώπιση των ΚΤΕΛ
3ον Ορισμός εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και χρονοδιάγραμμα εκλογών με απόφαση γενικής συνέλευσης

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός