Διαμαρτυρία στον ΟΑΣΑ για την ιδιωτικοποίηση του συγκοινωνιακού έργου



Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΣΑ πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης εργαζόμενοι στις Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) απαιτώντας «ακύρωση τώρα του διαγωνισμού και επιστροφή των λεωφορειακών γραμμών στην ΟΣΥ. Έξω τώρα όλοι οι εργολάβοι από τις αστικές συγκοινωνίες. Φθηνή, ασφαλή, τακτική, σύγχρονη συγκοινωνία για όλο τον λαό της Αττικής».

Στην κινητοποίηση συμμετείχε και η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) ΟΑΣΑ.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας αντιπροσωπεία των εργαζομένων επέδωσε το ψήφισμα της κινητοποίησης στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, ο οποίος τους απάντησε ότι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στον διαγωνισμό παραχώρησης λεωφορειακών γραμμών σε ιδιώτες.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι διεμήνυσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για ακύρωση τώρα του διαγωνισμού και επιστροφή των λεωφορειακών γραμμών στην ΟΣΥ. Για να φύγουν όλοι οι εργολάβοι από τις αστικές συγκοινωνίες. Για φθηνή, ασφαλή, τακτική, σύγχρονη συγκοινωνία για όλο τον λαό της Αττικής.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός