…Για την “κοπή” και το “μοίρασμα” της πίτας…



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

6 ΦΛΕΒΑΡΗ 2024

…Για την “κοπή” και το “μοίρασμα” της πίτας…

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, η κυβερνητική παράταξη της ΔΑΚΕ, έχει θολώσει από τις προαγωγές – βολεματα της διοίκησης και βλέπει όνειρα κι οχήματα καινούργια με κεραίες (τρόλεϊ).

Είναι θα πει κάποιος λογικό να φτιάχνει ένα καλό προφίλ για την κυβέρνηση, μια και μιλάμε για στελέχη της ΝΔ. Όμως χρειάζεται και λίγο σεβασμός προς τους συναδέλφους, ανεξάρτητα με την ψήφο τους.

Εμείς αναρωτιόμαστε πέραν των εύκολων και παχιών λόγων, την από κοινού ομολογία ότι πηγαίνουν όλα καλά με την σύμβαση, που την βλέπουν;
Στην γενική συνέλευση που δεν έχουν κάνει για να συζητηθεί το πλαίσιο αιτημάτων;
Ή μήπως στην γενική συνέλευση που δεν έχουν κάνει που θα καθόριζε το πλαίσιο πάλης;

Ρητορικά τα ερωτήματα μιας και γνωρίζουν και οι πέτρες ότι κανένας εργαζόμενος στην ΟΣΥ (πλυν των προέδρων και των γραμματέων των σωματείων) δεν γνωρίζει τι διαπραγματεύονται με την διοίκηση της εταιρείας.

Εδώ και τώρα γενική συνέλευση για να αποφασίσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων. Να πάρουμε απόφαση για συμμετοχή στην 24 ωρη απεργία στις 28/02/2024 που έχουν προκηρύξει δεκάδες εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες, ανάμεσα τους και το ΕΚΑ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ΔΑΣ ΗΛΠΑΠ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός