Εδώ και τώρα πρόσβαση σε κλιματιζόμενους χώρους αναμονής και δροσερό νερό



4-6-2024

Συνάδελφοι – σσες η διοίκηση της ΟΣΥ έχει αφήσει τους εργαζόμενους οδηγούς χωρίς νερό, χωρίς χώρους αναμονής σε αρκετά τέρματα και αφετηρίες.

Ενώ πρόκειται για ένα ζήτημα που χρονίζει, ενώ το καλοκαίρι έφτασε, ενώ γνωρίζουν ότι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, (ήδη βιώνουμε το πρώτο κύμα καύσωνα), δεν έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να μπορούν οι εργαζόμενοι να έχουν πρόσβαση σε πόσιμο δροσερό νερό, σε ένα χώρο με κλιματισμό να κάνουν το διάλειμμα τους.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να δοθεί λύση σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Ήδη σε αυτή την κατεύθυνση με παρέμβαση- ενημέρωση από τον εκλεγμένο της ΔΑΣ και εργαζόμενους από το Α/Σ της Ανθούσας προς τη διοίκηση απαιτήσαμε το αυτονόητο.

Η προσωρινή λύση που δόθηκε για το θέμα του νερού δεν λύνει το πρόβλημα.

Απαιτούμε από τη διοίκηση να δοθεί άμεσα οριστική λύση στο πρόβλημα για δροσερό πόσιμο νερό και κλιματιζόμενους χώρους αναμονής.

Δεν θα παίξουμε με την ζωή μας και την ασφάλεια των επιβατών επειδή η διοίκηση και η κυβέρνηση βάζουν τις ανάγκες μας στην μυλόπετρα του κόστους οφέλους υλοποιώντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός