Δ.Α.Σ ΣΤΑ.ΣΥ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.



12-8-2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
για μια ακόμα φορά βρισκόμαστε μπροστά στις καταστροφικές συνέπειες που έχει η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που από τη μια έχουν εμπορευματοποιήσει ακόμα και τη γη και από την άλλη, στη λογική του κόστους – οφέλους αφήνουν απροστάτευτους όχι μόνο τους τελευταίους «πνεύμονες» δάσους που έχουν απομείνει στην πολύπαθη περιοχή της Αττικής, αλλά και περιουσίες και την ίδια την ανθρώπινη ζωή.

Η ανεπάρκεια σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχνική υποδομή στα μέσα δασοπυρόσβεσης, η απουσία πρόληψης και μέριμνας για αντιπυρικά έργα είναι αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής. Για μια ακόμα φορά τη μάχη τη δίνει ο απλός λαός γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό.

Καλούμε τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να μεριμνήσει ώστε να μην εκτεθούν οι συνάδελφοι στις επικίνδυνες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, καθώς επίσης να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα διευκόλυνσης, για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους που ενδεχομένως να χρειαστεί να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός