ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ Α/Σ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1Αθήνα 18.02.2015

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/Σ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Συνάδελφε-σσα
Η επιτροπή Α/Σ Βοτανικού του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τον καινούργιο Διευθυντή του αμαξοστασίου κύριο Χαρχούση στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων του.
Παρουσιάσαμε αναλυτικά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους δηλαδή προβλήματα καθημερινότητας, έλλειψης προσωπικού, βλαβών, ανταλλακτικών, ανεπάνδρωτων βαρδιών, χρόνων δρομολογίων, εντατικοποιήσης της δουλειάς κλπ. Συζητήσαμε επίσης για τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο του αμαξοστασίου.
Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος όπου ο κύριος Χαρχούσης παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα που βρήκε από την προηγούμενη Διοίκηση και το πλάνο που θα εφαρμόσει για την επίλυση τους. Μιλήσαμε διεξοδικά για εργασιακά θέματα όπως άδειες, δεδουλευμένα ρεπό και πειθαρχικά ζητήματα.

Έπειτα από παρέμβαση της επιτροπής δόθηκε η εντολή να ανοίξει η καντίνα για την ανάπαυση των εργαζομένων όταν χρειάζεται να παραμένουν στο χώρο του αμαξοστασίου.

Συνάδελφε-σσα
Η επιτροπή Α/Σ Βοτανικού θα συμμετέχει στο κάλεσμα της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Αστικών Συγκοινωνιών για σύγχρονες, ασφαλείς,τακτικές και φθηνές συγκοινωνίες για όλο το λαό.
Μπορεί η συγκυβέρνηση να άλλαξε αλλά και η νέα με βάση τις προγραμματικές δηλώσεις δεν περιλαμβάνει τίποτα θετικό για τις αστικές συγκοινωνίες. Παραμένουν τα παροπλισμένα οχήματα, οι μειωμένοι μισθοί, το μειωμένο προσωπικό, η μειωμένη χρηματοδότηση που συμβάλλουν στην όξυνση του προβλήματος της ελλιπούς και ακριβής μεταφοράς του λαού.

Καλούμε τον κάθε συνάδελφο να συμμετάσχει στην παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με τις άλλες επιτροπές των Α/Σ, τις λαικές επιτροπές, επιτροπές ανέργων, συλλόγους, σωματεία και άλλους φορείς

την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ 11πμ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
Προσλήψεις προσωπικού
‘Εκτακτη κρατική επιχορήγηση για επισκευή του στόλου
Μείωση τιμής εισητηρίου κατά 50%
Δωρεάν μετακίνηση για ανέργους, ΑΜΕΑ, μαθητές και σπουδαστές.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΜΕ Α/Σ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός