Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Απεργία σήμερα στο εμπόριο – Εξορμήσεις των ταξικών δυνάμεων σε εμπορικούς δρόμους και πολυκαστήματαapergia_emporoypallhloi_peiraia24ωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν σήμερα Κυριακή 19 Ιούλη οι εργαζόμενοι στο εμπόριο, αντιδρώντας στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.

Οι ταξικές δυνάμεις στον χώρο του εμπορίου, στα πλαίσια της απεργίας, πραγματοποίησαν εξορμήσεις σε πολυκαταστήματα, μαγαζιά και εμπορικές επιχειρήσεις σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και σε άλλες πόλεις.

Στην Αθήνα, μέλη του Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησαν εξορμήσεις στους εμπορικούς δρόμους από την Ερμού μέχρι και την Ομόνοια, μοιράζοντας σε περαστικούς και εργαζόμενους την ανακοίνωση του συλλόγου. Κλιμάκια του συλλόγου βρέθηκαν έξω από το «Αttika», «Νotos», «Ηondos», «Marks&Spencer» και άλλα πολυκαταστήματα ενημερώνοντας για τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις με την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, προβάλλοντας ταυτόχρονα το πλαίσιο αιτημάτων τους.

Στην Θεσσαλονίκη, μέλη της Ένωσης Εμπορουπαλλήλων Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε ανάλογες εξορμήσεις στα καταστήματα της πόλης, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό.

Στον Πειραιά, μέλη του συλλόγου εμπορουπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων έκαναν περιοδεία – εξόρμηση στα «Notos», όπου με πανό, ντουντούκες και ανακοινώσεις ενημέρωναν τον κόσμο για το περιεχόμενο και την σημασία του αγώνα τους. Το σύνθημα που κυριάρχησε στην εξόρμηση ήταν:«Πρώτη φορά Αριστερά – 52 Κυριακές δουλειά», ενώ στο πανό αναγραφόταν:«Κάτω τα χέρια από την Κυριακή Αργία».

Ανάλογες εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Πάτρα, Χαλκίδα και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 779148Συνολικές αναγνώσεις:
  • 38Αναγνώσεις σήμερα:
  • 357646Συνολικοί επισκέπτες:
  • 35Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ