Μαζική συνδικαλιστική σύσκεψη του ΠΑΜΕ πριν το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ



Logo PAME2Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη διαδήλωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ, έγινε το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης η πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη που συγκάλεσε η Εκτελεστική Γραμματεία, με θέμα την καλύτερη οργάνωση της πάλης στους χώρους δουλειάς ενάντια στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του 3ου μνημονίου, που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα.

Η συζήτηση εξελίχθηκε στη βάση του καλέσματος που απευθύνει το ΠΑΜΕ στην εργατική τάξη και τα συνδικάτα της για την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση που θα εμποδίσει παλιά και νέα μέτρα. Συζητήθηκαν επίσης η κατάσταση στο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα και η προοπτική που βάζει στόχο το ταξικό κίνημα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν συνδικαλιστές από όλους τους κλάδους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που εκπροσωπούν δεκάδες συνδικάτα. Την εισήγηση έκανε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός