Ποιός είναι ο ρόλος του «Συντονιστικού» τελικά; Του απεργοσπάστη;;; η του συντονισμού κοινών κινητοποιήσεων και απεργιών (ως όφειλε;;;)pame_grammateia-astikon-sygkoinonion_logo

27/01/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο απεργοσπαστικός μηχανισμός της κυβέρνησης  και των κομμάτων του ευρομονόδρομου έπιασε δουλειά.

Σε «συντονιστικό» των αστικών συγκοινωνιών με θέμα την απεργία στις 4 ΦΛΕΒΑΡΗ έγινε μεγάλη προσπάθεια να μην υπάρξει 24ωρη απεργία τάχα για να μεταφέρουμε τους απεργούς στις συγκεντρώσεις.

Την ώρα που όλος ο κόσμος από όλες τις κοινωνικές ομάδες βρίσκονται στους δρόμους (αγρότες, εργάτες, νεολαία, μικρομεσαίοι επαγγελματίες) με σύνθημα ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ, έπιασαν δουλειά οι απεργοσπαστικοί μηχανισμοί.

Ακόμα και τα σωματεία (ΕΝΩΣΗ ΗΣΑΠ και ΕΝΩΣΗ ΗΛΠΑΠ) που έχουν ήδη πάρει αποφάσεις για 24ωρη απεργία καλούνται από το «συντονιστικό» να αναδιπλωθούν και να πάνε σε στάση εργασίας.

Ξεπερνώντας ορισμένοι  και τους εαυτούς τους σε κουτοπονηριές άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο για στάσεις εργασίας με διαφορετικές ώρες (άλλο σωματείο πρωί-βράδυ, άλλο σωματείο μεσημέρι κλπ) δηλαδή συγκοινωνία όλη την ημέρα!!!!!!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΕ Δ.Σ), ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ ΑΚΟΥΣΙΑ Η ΕΚΟΥΣΙΑ.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Μ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ  24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ 24ωρη  ΑΠΕΡΓΙΑ και συμμετοχή στην συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στις 10:30 στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός