ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ VODAFONE



logo_grammateias                                                                            ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016

Αυτήν την χρονική στιγμή, γίνεται η διανομή των τηλεφωνικών συσκευών στους εργαζόμενους, από την Vodafone και την ΟΣΥ.

Δημιουργούν ψεύτικο κλίμα ευημερίας και αποπροσανατολισμού ,με την βοήθεια πρόθυμων και φίλα προσκείμενων στη διοίκηση συνδικαλιστών. Ενόψει της Σ.Σ.Ε. του ασφαλιστικού, αλλά και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία και οι αστικές συγκοινωνίες γενικότερα. Tους επαναφέρουμε στην τάξη και τους καλούμε να αφήσουν τα παιχνίδια χειραγώγησης των εργαζομένων. Καλούμε όλα τα σωματεία των αστικών συγκοινωνιών να πάρουν θέση βάζοντας τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, να καταδικάσουν την εκδικητική απόλυση της εργαζόμενης από το κατάστημα της Vodafone .
Το Π.Α.ΜΕ Αστικών Συγκοινωνιών, καταγγέλλει την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone της οποίας, το κατάστημα της Λαμπρινής, προέβει σε εκδικητική απόλυση εργαζόμενης, μια μέρα μετά την μεγαλειώδη απεργία της 4ης Φλεβάρη. Γνωρίζουμε ότι δεν επιλέχθηκε τυχαία η χρονική στιγμή της απόλυσης της μαχητικής εργαζόμενης.
Οι μονοπωλιακοί όμιλοι, θέλουν εργαζόμενους δίχως δικαιώματα.
• Οι πολυεθνικές, θέλουν εργαζόμενους να δουλεύουν ήλιο μ’ ήλιο με αμοιβές χαρτζιλίκι, ελαστικά ωράρια και απάνθρωπες σχέσεις εργασίας.
• Θέλουν να αποσυρθούν από τις εργοδοτικές εισφορές στην κοινωνική ασφάλιση, αυξάνοντας τα κέρδη τους κι αφήνοντας τα χρέη και την ανασφάλεια στους εργαζόμενους.
• Θέλουν εργάτες ,να πιάνουν τους στόχους για τα κέρδη της εταιρείας, αλλά οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να είναι μετέωροι στη ζωή τους, και μέσα στην εργασιακή ανασφάλεια..
• Θέλουν εργάτες υποταγμένους, άβουλους, αποπροσανατολισμένους, ανοργάνωτους.
• Προσπαθούν να φιμώσουν τις φωνές που αντιστέκονται, να τσακίσουν την δράση γιατί θέλουν εργαζόμενους, χωρίς προσδοκίες, χωρίς μέλλον, με μισή ζωή.
Οι εργοδότες με θράσος περίσσιο, που φρόντισαν να το ενισχύσουν ,τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όσο και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το νομικό οπλοστάσιο, κι όλες τις διευκολύνσεις ,που τους παρέχει, στο όνομα της καπιταλιστικής ανάκαμψης. Φορτώνουν την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν ,στις πλάτες μας, συνθλίβοντάς μας, ανάμεσα στους ανταγωνισμούς τους.
Απαιτούμε να παρθεί πίσω η απόλυση, και να επιστρέψει η εργαζόμενη πίσω στη δουλειά της.
Οι μονοπωλιακοί όμιλοι και οι πολυεθνικές ,θέλουν δούλους τον 21ο αιώνα, δεν θα τους κάνουμε την χάρη.
Και θα μιλάμε, και θα αγωνιζόμαστε και θα απεργούμε! Για ζωή με δικαιώματα!

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός