Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου



Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου. Σε αυτό το πλαίσιο προσκαλεί στο παραδοσιακό ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης, στο αποκριάτικο ξεφάντωμα για τα παιδιά και στα «Κούλουμα» που διοργανώνει από κοινού με τον Επαγγελματικό Σύλλογο και την Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου.

Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 3 Μάρτη, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου ο Δήμος καλεί στο παραδοσιακό τσίκνισμα, με παραδοσιακό γλέντι, καλή μουσική και άφθονο ποτό.

Επίσης την Κυριακή 13 Μάρτη, από τις 11 π.μ., στην πλατεία Δημαρχείου καλεί στο αποκριάτικο ξεφάντωμα. Με πάρτυ μασκέ για τα παιδιά με δεκάδες εκπλήξεις, μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια, ξυλοπόδαρο, karaoke, διαγωνισμούς παιχνιδιού (Λίμπο, Τσουβαλοδρομίες, Μουσικά Αγάλματα, Διαγωνισμός Χορού, Διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης, χαμένος θησαυρός, παιχνίδια παντομίμας και… μπαλονοκατασκευές). Παραδοσιακό Γαϊτανάκι, Κινέζικος Δράκος, Face painting, εργαστήρι κατασκευών μάσκας, μαριονέτας, μαζορέττες κ.α.

Την Καθαρά Δευτέρα, στις 11 π.μ., στη Γιορτή Δαφνιού ο Δήμος καλεί στα Κούλουμα. «Γιορτάζουμε με το παραδοσιακό πέταγμα του Χαρταετού σε μια πολύ όμορφη γιορτή! Οι Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι Ηπειρωτών, Θεσσαλών, Κρητικών, Ποντίων, Χιωτών, Φωκιανών, Μακεδόνων με τα περιπτερά τους, δίνουν έναν ιδιαίτερο παραδοσιακό τόνο στην εκδήλωση. Εκλεκτά Σαρακοστιανά θα έχουν την τιμητική τους, με μουσική, χορό και καλό κρασί», αναφέρει η πρόσκληση του Δήμου.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός