ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κάλεσμα στους γονείς να υποδεχτούν την πορεία ενάντια στην ανεργία στην πλατεία Χαϊδαρίου την Κυριακή



POREIA AGONA PATRAΣτην υποδοχή της πορείας ενάντια στην ανεργία από την Πάτρα στην Αθήνα που θα γίνει στην πλατεία Χαϊδαρίου την Κυριακή 10 Απρίλη στις 11 π.μ. καλεί τους Συλλόγους Γονέων η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Δήμου Χαϊδαρίου.

Τονίζει ότι η συμμετοχή θα στείλει μήνυμα αντίστασης και αγώνα στην κυβέρνηση ότι «δεν θα αφήσουμε να περάσουν μέτρα που εξαθλιώνουν εμάς και τις οικογένειές μας».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων αναφέρει επίσης:

«Με τη συμμετοχή μας αναδεικνύουμε το ζήτημα της ανεργίας και τις διεκδικήσεις του εργαζόμενου λαού για την προστασία των ανέργων, αλλά και να αποτελέσει αυτή η πορεία αποφασιστικό βήμα οργάνωσης και κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.

Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα. Άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων.

Απαιτούμε τη λήψη άμεσων μέτρων ανακούφισης των ανέργων (επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους μέχρι να βρουν εργασία, μειωμένα τιμολόγια ηλεκτροδότησης και υδροδότησης κατά το διάστημα της ανεργίας, δωρεάν μεταφορά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, άρση των πλειστηριασμών σε σπίτι ανέργου κ.λπ.). Δεν φταίνε οι άνεργοι που δεν έχουν εργασία.

Οι κυβερνήσεις που εφάρμοσαν κάθε αντιλαϊκό μέτρο εις βάρος του εργαζόμενου λαού, έδωσαν τεράστια κέρδη σ’ αυτούς που κάνουν κουμάντο στην οικονομία. Σ’ αυτούς που δεν θέλουν να γίνουν προσλήψεις, να έχουμε συντάξεις, ασφάλεια, Υγεία, Πρόνοια, δωρεάν δημόσια Παιδεία και χάσουν τα υπερκέρδη που εισπράττουν τραπεζίτες, εφοπλιστές, μονοπώλια και πολυεθνικές.

Δεν θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας να πηγαίνουν στο εξωτερικό. Υπάρχει ανάγκη για μόνιμη εργασία, με προσλήψεις σε νοσοκομεία, σχολεία. Έργα ανάπτυξης στον κατασκευαστικό τομέα, στη γεωργία, στη μεταποίηση. Στους δήμους προσλήψεις με μόνιμο προσωπικό.

Οι γονείς του Χαϊδαρίου ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή όλου του εργαζόμενου λαού που αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματά του».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός