Η ΔΑΣ κατέθεσε πρόταση στο Δ.Σ της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ για συμμετοχή στην ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ .



POREIA AGONA PATRAΜε μαζική συμμετοχή ξεκίνησε η μεγάλη πορεία αγώνα Πάτρα – Αθήνα ενάντια στην ανεργία που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας με σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα».

Δεκάδες σωματεία φορείς έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία στηρίζουν και συμμετέχουν στη μεγάλη πορεία.
Με πίστη πώς αυτός ο αγώνας ανοίγει ελπιδοφόρους δρόμους χωρίς να έχει ημερομηνία λήξης, ξεκίνησαν απλοί άνθρωποι φτωχοί, άνεργοι να φωνάξουν με όλη τους την δύναμη ότι πιστεύουν στη δύναμη που έχει ο λαός, και δεν το βάζουν κάτω, πως θα κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν την ζωή στα χέρια τους .
Η ΔΑΣ ΟΑΣΑ που στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ, χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας.
Η ΔΑΣ ΗΣΑΠ κατέθεσε πρόταση στο Δ.Σ της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ για συμμετοχή στην ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ .

Η πορεία διασχίζει 220 χιλιόμετρα και θα φτάσει στην Αθήνα στις 10 Απρίλη όπου στις 6 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα και μεγάλο συλλαλητήριο και Συναυλία από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο, με τη συμμετοχή εργατικών σωματείων και άλλων φορέων του κινήματος από την Αττική. Η πρωτοβουλία έχει και διεθνή απήχηση και στήριξη από την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία.
Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν μαζικά στο Σύνταγμα. Όπως σημειώνει ο Δήμος Πατραίων,
Είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή των ανέργων, είναι ώρα αγώνα!

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός