Στην Αθήνα το Σάββατο η μικρομεσαία αγροτιά



Κάλεσμα στους αγρότες απ’ όλη την Ελλάδα να πάρουν μέρος στο παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Μάη, στις 6 μ.μ., στην Ομόνοια, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Η προσυγκέντρωση ορίστηκε στις 5 μ.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη. Ηδη, στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, απ’ όπου θα μετακινηθεί και ο κύριος όγκος των διαδηλωτών, εντείνονται οι προετοιμασίες από Αγροτικούς Συλλόγους, Ομοσπονδίες, Επιτροπές Αγώνα και Μπλόκων. «Στήνουμε το δικό μας «αγροτικό μετερίζι» μέσα στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, με τα δικά μας πανό, τις σημαίες, τα αιτήματα και τα συνθήματα του αγώνα μας», σημειώνει η Πανελλαδική Επιτροπή και συνεχίζει: «Ενωνόμαστε για δεύτερη φορά με τα αδέλφια μας, τους εργατοϋπαλλήλους και το λαό της Αθήνας, με τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών (…) Από τα αγροτικά μπλόκα που συγκλόνισαν τη χώρα είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση ότι όποτε και να έφερνε για ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό τερατούργημα θα μας ξανάβλεπε μπροστά της αποφασισμένους να το αντιπαλέψουμε. Η αγροτιά, μαζί με την εργατιά και τα άλλα λαϊκά στρώματα, θα δώσουμε, για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, στην ΕΕ, στο ΔΝΤ και την πολιτική τους».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός