Το ΠΑΜΕ στη διεθνή συνάντηση Συνδικάτων Μεταφορών στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ)



pame-diethnhs-synanthsh-syndikatwn-metaforwn-5_0Το ΠΑΜΕ συμμετέχει στη διεθνή συνδικαλιστική συνάντηση Συνδικάτων Μεταφορών ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, που διοργανώνεται από το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Μετρό του Σάο Πάολο, Βραζιλίας.

pame-diethnhs-synanthsh-syndikatwn-metaforwn-1pame-diethnhs-synanthsh-syndikatwn-metaforwn-7_0 pame-diethnhs-synanthsh-syndikatwn-metaforwn-6 pame-diethnhs-synanthsh-syndikatwn-metaforwn-4 pame-diethnhs-synanthsh-syndikatwn-metaforwn-3_0Το ΠΑΜΕ στη παρέμβασή του χαιρέτισε τους μεγάλους αγώνες που ανέπτυξαν οι εργαζόμενοι του Μετρό του Σάο Πάολο τα προηγούμενα χρόνια, μετέφερε την πείρα από τους αγώνες στην Ελλάδα, και ειδικότερα από τον κλάδο των Μεταφορών. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενδυνάμωσης του διεθνισμού, της αλληλεγγύης και της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας, ενάντια στην αντεργατική επίθεση.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός