ΕΕΔΥΕ: Κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 και 10 Σεπτέμβρη



eedye_logoΚάλεσμα μαζικής συμμετοχής στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 Σεπτέμβρη στην Αθήνα και στις 10 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη απευθύνει η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Στο κάλεσμά της αναφέρει:

«Η συνεχής επιδείνωση της κατάστασης των εργαζομένων, η πτώση του βιοτικού επιπέδου σε όλους τους τομείς είναι η καθημερινή πραγματικότητα που βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες.

Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι σταθερά προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ισχυρών επιχειρηματικών ομίλων. Ταυτόχρονα, εμπλέκει όλο και πιο βαθιά την Ελλάδα στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Η «γεωστρατηγική αναβάθμιση» είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της αντιλαϊκής – αντεργατικής πολιτικής.

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη απευθύνει στους αγωνιστές και αγωνίστριες του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στην Αθήνα στις 9 και στη Θεσσαλονίκη στις 10 του Σεπτέμβρη.

Όχι στα νέα μέτρα πτώχευσης του λαού!

Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους!».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός