Εργαζόμενος σε «delivery» έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από σοβαρό τραυματισμό



Logo EfimeridaΤο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, του άτυχου εργαζόμενου στα «delivery» που έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή μετά από σοβαρό τραυματισμό, κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «οι εργαζόμενοι στον κλάδο χάνουν ένα ακόμα μέλος της «οικογένειάς τους», έναν ακόμα νέο και αυτή τη φορά.

Δυστυχώς, με τον τραγικό αυτό τρόπο έρχονται στην επικαιρότητα τα προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο των «delivery», που στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι, καθώς και οι συνθήκες εργασίας τους που είναι ανθυγιεινές και επικίνδυνες.

Συνθήκες που επιβαρύνονται πολλές φορές από την παντελή έλλειψη μέτρων προστασίας και ασφάλειας, αλλά και την πίεση από την πλευρά των ιδιοκτητών, για γρήγορη «εξυπηρέτηση». Επιπλέον, πολλοί από τους εργαζόμενους στο κλάδο εργάζονται ως εποχιακοί, χωρίς συμβάσεις και ασφάλιση, με την απληρωσιά να τσακίζει τη ζωή των νέων.

Αυτή την κατάσταση αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο.

Απέναντι στις άθλιες εργασιακές συνθήκες που επιβάλει η εργοδοσία, απέναντι στο μαύρο μέλλον της ανεργίας, οι νέοι εργαζόμενοι έχουν διέξοδο: Οργάνωση στο Σωματείο και συλλογικός αγώνας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.»

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός