ΛΥΣΣΑΞΑΝ…



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

AΘΗΝΑ 14/01/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα 15 του μηνός συνεχίζονται οι δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Κινητοποιήσεις οι οποίες έχουν ξεκινήσει από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας με πρωτεργάτες της δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. σε πανελλαδική κλίμακα…

Οι κινητοποιήσεις αυτές σε πολλές περιπτώσεις πέρασαν δια πυρός και σιδήρου για να πραγματοποιηθούν.

Οι δυνάμεις του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού, παλιού και νέου, ένωσαν τις απεργοσπαστικές τους δυνάμεις στηρίζοντας την κυβέρνηση με την στάση τους, να περάσει τα νέα αντεργατικά μέτρα, κατά παραγγελία ξένου και ντόπιου κεφαλαίου.

Εδώ και έναν μήνα δεν ανταποκρίνονταν στα καλέσματα της ΔΑΣ για την διοργάνωση κινητοποιήσεων προσπαθώντας να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου.
Την τελευταία στιγμή, βλέποντας τις διαθέσεις των εργαζομένων, καθώς και τις μαζικές κινητοποιήσεις του Π.Α.ΜΕ, υπονομευτικά και προβοκατόρικα, σε αρκετά σωματεία του χώρου, ΠΑΣΚΕ/ ΔΑΚΕ και ΜΕΤΑ  αποφάσισαν απεργία την Δευτέρα 15 του μήνα μόνο και μόνο να μην συνταχθούν με τους απεργούς δεκάδων ομοσπονδιών, κλαδικών και επιχειρησιακών σωματείων, που απεργούσαν την Παρασκευή 12 του Γενάρη.

Οι εργαζόμενοι στην αστική συγκοινωνία να μετατρέψουν την αυριανή απεργία σε οργανωμένη αντίσταση κατά της ψήφισης του νέου αντεργατικού νόμου που κλείνει κυριολεκτικά σπίτια, βάζει μεγαλύτερα εμπόδια στο δικαίωμα της απεργίας, ψαλιδίζει παραπέρα μισθούς και δικαιώματα.

Συμμετέχουμε στο αυριανό συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ στις 18:00 στην Ομόνοια.

Περιφρουρούμε από τα ξημερώματα, σε όλους χώρους δουλειάς, την απεργία.

Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι η ταξική πάλη θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με νέες απεργίες, όσο και αν λυσσάνε βιομήχανοι, εφοπλιστές, οι κυβερνήσεις-υπάλληλοί τους και οι υποτακτικές συνδικαλιστικές παρατάξεις.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ του Π.Α.ΜΕ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός