Έναρξη του 12ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5Χ5 του ΠΑΜΕ



 

afisa tournoua podosfairou

Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες εργαζομένους έρχεται και φέτος!

Εργαζόμενε, κάλεσε τους συνάδελφους σου, στο χώρο δουλειάς, στον κλάδο και φτιάξε την ομάδα σου!

Σπουδαστές στις επαγγελματικές σχολές, στις σχολές μαθητείας και κατάρτισης, κατεβείτε στο πρωτάθλημα με τις ομάδες σας από όλες τις ειδικότητες και τις σχολές!

Άνεργε, φτιάξε την ομάδα σου από τη γειτονιά κι έλα στο πρωτάθλημα!

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, καλεί τους νέους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους σπουδαστές στη μαθητεία και κατάρτιση και τους μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο για 12η χρονιά!

Η μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ κάθε χρόνο δείχνει την δίψα των εργαζομένων για άθληση, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Είναι μια πρωτοβουλία που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με τη στήριξη και την συμβολή όλων θα κάνουμε σημαντική προσπάθεια να αναβαθμιστεί!

Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά σύγχρονο δικαίωμα για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους!

Κόντρα στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό και τη βιομηχανία του θεάματος που μας θέλει τους νέους και τις νέες από πρωταγωνιστές στο γήπεδο, θεατές και καταναλωτές στην εξέδρα, οργανώνουμε τον δικό μας αγώνα, παίζουμε μπάλα στα δικά μας γήπεδα!

Μπαίνουμε στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Οργανωνόμαστε στο σωματείο μας!

Φέτος μέσα από το εργατικό πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ αναδεικνύουμε την ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα με συνδικάτα μαζικά και γερά μέσα στους χώρους δουλειάς, την ανάγκη ρήξης και σύγκρουσης με τις δυνάμεις που μας στερούν όλα όσα μας ανήκουν, με την οργάνωση και την ενότητα των εργαζομένων ανεξάρτητα από κλάδο ενάντια στα μονοπώλια.

Σήμερα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μείωση του εργάσιμου χρόνου, καθολική κοινωνική ασφάλιση, υψηλού επιπέδου δωρεάν υπηρεσιών υγείας, πρόνοιας, προστασία της υγείας και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Εμπόδιο σε όλα αυτά μπαίνει η εμπορευματοποίηση αυτών των λαϊκών αναγκών, το κυνήγι του κέρδους.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να μην συμβιβαστεί με τη ζωή και το μέλλον που του ετοιμάζουν, την ανεργία, τους μισθούς πείνας, τη δουλεία λάστιχο. Να οργανωθεί στο Σωματείο του.

Τα Σωματεία εργαζομένων, οι Επιτροπές ανέργων, οι Σύλλογοι των σπουδαστών στην κατάρτιση, τα 3μελή και 7μελή στις Σχολές μαθητείας, οι Λαϊκές Επιτροπές να στήσουν πολλές ομάδες από κάθε χώρο, να καλέσουν μαζικά όλους τους συναδέλφους να φτιάξουν την ομάδα από τον χώρο δουλειάς ή την επαγγελματική σχολή και να κάνουν δική τους υπόθεση την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 16 Μάρτη

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Τηλ: 2103301842, 6974215136

e-mail: neoipame@pamehellas.gr, pame@pamehellas.gr

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός