Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Αποκαλυπτικό: Κείμενο που διακινούσε η ηγετική ομάδα Παναγόπουλος, Βασιλόπουλος, Κιουτσούκης, Καραγεωργόπουλος στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕΠοιοι συνδικαλιστές σωματείων της ΟΣΥ στηρίζουν τη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και υπογράφουν για αποκλεισμό και ποινικές διώξεις στη ΔΑΣ.

Στο φάκελο της δικογραφίας που κατέθεσε η ΓΣΕΕ πρόσφατα, βρέθηκε και το παρακάτω έγγραφο που ήρθε επισήμως στα χέρια μας

Δείτε τους συνδικαλιστές που με την υπογραφή τους ζητούν οι ταξικές δυνάμεις που εκπροσωπούν δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα και χιλιάδες εργαζόμενους να μην είναι στην Διοίκηση της ΓΣΕΕ, αλλά και να διωχθούν ποινικά με μηνύσεις, ονομάζοντάς μας τραμπούκους κλπ.

………………………………………………………………………………

ΔΗΛΩΣΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΓΣΕΕ

Στην Καλαμάτα σήμερα 16 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο ELITE και ώρα 8μμ οι άνδρες και γυναίκες αντιπρόσωποι που υπογράφουμε παρακάτω, εκλεγμένοι και εκλεγμένες από τις Οργανώσεις μέλη της ΓΣΕΕ δηλώνουμε τα παρακάτω:

Καταδικάζουμε απερίφραστα όλες τις βίαιες ενέργειες που έγιναν από την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 μέχρι σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 από μέλη του ΠΑΜΕ – ΔΑΣ, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι σύνεδροι στη ΓΣΕΕ, εξαιτίας των οποίων κατέστη αδύνατη η έναρξη των εργασιών του 37ουΣυνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Υποστήκαμε και συνεχίζουμε να υφιστάμεθα μέχρι τώρα απειλές, σωματικές επιθέσεις, ύβρεις, μέχρι και είσοδο στα δωμάτιά μας από τραμπούκους, με σκοπό τον εκφοβισμό μας για τη μη άσκηση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων.

Η βίαιη παρεμπόδιση της διαδικασίας εκπροσώπησής μας στην κορυφαία τριτοβάθμια συνδικαλιστική μας οργάνωση τη ΓΣΕΕ δεν μας αφαιρεί τη δύναμη αντιπροσώπευσης του κόσμου της εργασίας που μας έχει εκλέξει να εκπροσωπούμε τα συμφέροντά του απέναντι στην εργοδοσία και το Κράτος.

Όλοι και όλες εμείς επιθυμούμε τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της, σε συνθήκες που εγγυώνται τη σωματική ακεραιότητα όλων μας και την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου.

Ωστόσο, οι απειλές που δημόσια διατυπώνονται καθημερινά από μέλη του ΠΑΜΕ- ΔΑΣ προδικάζουν δυστυχώς τη ματαίωση κάθε νόμιμης διαδικασίας αρχαιρεσιών και επιβεβαιώνουν την πραγματική αδυναμία εκλογής οργάνων Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Με τα δεδομένα αυτά εξουσιοδοτούμε τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της ΓΣΕΕ:

  1. Να προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την ποινική δίωξη κάθε υπευθύνου για όλες τις βίαιες και παράνομες πράξεις και παραλείψεις που έχουν λάβει χώρα και ό,τι άλλο πρόκειται να συμβεί στο εξής
  2. Να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών της ΓΣΕΕ με σκοπό την εκλογή των καταστατικών οργάνων Διοίκησής της.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 798767Συνολικές αναγνώσεις:
  • 207Αναγνώσεις σήμερα:
  • 369108Συνολικοί επισκέπτες:
  • 149Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ