Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Εκλεγμένοι συνδικαλιστές και εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στη Δ.Α.Σ. – Ο.Α.Σ.Α. πραγματοποίησαν παρέμβαση στον εκτελόντα χρέη υποδιευθυντή κίνησης στο αμαξοστάσιο Πειραιά για φαινόμενα εργοδοτικής αυθαιρεσίας που παρατηρούνται απέναντι στους νεοπροσληφθέντες κυρίως συναδέλφους μας.

Συγκεκριμένα του είπαμε ότι τώρα πρέπει να σταματήσουν φαινόμενα όπως να δουλεύει ο συνάδελφος απόγευμα τη μία μέρα και την επόμενη μέρα να είναι πρωινός χωρίς μάλιστα να έχουν μεσολαβήσει 11 ώρες ανάπαυσης ή να δουλεύει 2 μέρες συνεχόμενες κατσαρή. Του τονίσαμε ότι είναι απαράδεκτο να εκμεταλλεύεται το γραφείο την απειρία και το ¨πελάγωμα¨ των νέων συναδέλφων. Εκείνος μας απάντησε ότι έχουμε δίκιο και θα επιληφθεί ο ίδιος άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Η Δ.Α.Σ. – Ο.Α.Σ.Α.  δεσμεύεται ότι θα παρακολουθεί στενά το συγκεκριμένο θέμα ώστε να σταματήσουν τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα.

Ακόμα απευθυνθήκαμε στον διευθυντή του αμαξοστασίου για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τις καθαρίστριες  του αμαξοστασίου. Συγκεκριμένα επειδή ήταν κλειδωμένος ο κεντρικός διακόπτης του νερού στη μία πλευρά του αμαξοστασίου οι καθαρίστριες αναγκάζονταν να κουβαλάνε το νερό από την άλλη πλευρά που υπάρχει βρύση. Ο διευθυντής του αμαξοστασίου ανταποκρίθηκε άμεσα  δίνοντας εντολή στον υπεύθυνο να ανοίξει τον γενικό διακόπτη.

Συνάδελφοι, η Δ.Α.Σ.- Ο.Α.Σ.Α. θα πρωτοστατεί πάντα στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων τους.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 791817Συνολικές αναγνώσεις:
  • 128Αναγνώσεις σήμερα:
  • 364935Συνολικοί επισκέπτες:
  • 90Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ