Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Συνδικάτων που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕΤην Τρίτη, 20 Απρίλη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Συνδικάτων που οργανώθηκε διαδικτυακά με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ. Στην Συνάντηση συμμετείχαν 21 Συνδικαλιστικές οργανώσεις από 17 χώρες ενώ την συνάντηση χαιρέτισε εκ μέρους της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων 36 του Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Από όλους τους συμμετέχοντες εκφράστηκε η ανάγκη ανάπτυξης πρωτοβουλιών των αγωνιστικών συνδικάτων της Ευρώπης ενάντια στην κλιμάκωση της αντεργατικής πολιτικής που αποτελεί μια δεύτερη πανδημία απέναντι στους εργαζόμενους. Μεταφέρθηκε πλούσια πείρα από τα αντιλαϊκά μέτρα για το χτύπημα του 8ώρου, των Συλλογικών Συμβάσεων και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, που προωθούνται εν μέσω πανδημίας σε κάθε χώρα καθώς και για τους αγώνες που αναπτύσσονται σε δύσκολες συνθήκες και για την προστασία της υγείας των λαών. Ταυτόχρονα καταγγέλθηκε η στάση του εργοδοτικού συνδικαλισμού. Οι συμμετέχοντες χαιρέτισαν την πρωτοβουλία αυτή του ΠΑΜΕ στέλνοντας μήνυμα για τον αγωνιστικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHsmVm46Ub

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 757994Συνολικές αναγνώσεις:
  • 63Αναγνώσεις σήμερα:
  • 348521Συνολικοί επισκέπτες:
  • 51Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ