Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Στους καταπέλτες κουρελιάστηκαν οι εκβιασμοί των εφοπλιστών – Συνεχίζουμε τον αγώνα να ακυρώσουμε στην πράξη το έκτρωμαΣυνεχίζουμε τον αγώνα με αγωνιστική αισιοδοξία να δυναμώσει η οργάνωση και η δράση των Σωματείων, με πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέσα και έξω από τα καράβια, για να ακυρωθούν στη πράξη ο νόμος -έκτρωμα και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι τονίζουν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ ΝΑΤ.

Τα ναυτεργατικά σωματεία χαιρετίζουν όλους τους ναυτεργάτες, για τη μαχητική συμμετοχή τους στην πανελλαδική απεργία στις 16 Ιούνη και σημειώνουν:

«Στους καταπέλτες των καραβιών κουρέλιασαν για άλλη μια φορά στην πράξη τις εκβιαστικές παρεμβάσεις εφοπλιστών και Πρωτοδικείου Πειραιά να βγάλουν παράνομη την απεργία, με την έμπρακτη αλληλεγγύη των εργαζομένων, των συνταξιούχων, της νεολαίας, των Συνδικάτων.

Αυτογελοιοποιήθηκαν οι γνωστοί προβοκάτορες των αστικών μέσων ενημέρωσης, που προσπάθησαν να φέρουν αντιμέτωπους επιβάτες και ναυτεργάτες με στημένα ρεπορτάζ. Απάντηση πήραν από τους ίδιους τους επιβάτες, που συντάχθηκαν με τον δίκαιο απεργιακό αγώνα των ναυτεργατών και κατήγγειλαν τον κοινωνικό αυτοματισμό και τις απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις, που έστησαν εφοπλιστές – κυβέρνηση.

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι, Συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σε όλη τη χώρα, εδώ και μήνες, με απεργίες, συλλαλητήρια, πολύμορφες παρεμβάσεις έχουν καταδικάσει και έχουν στείλει στα σκουπίδια της ιστορίας το αντεργατικό νομοσχέδιο, που υλοποιεί αποφάσεις της ΕΕ, των επιχειρηματιών και έφερε ο υπουργός Εργασίας, η κυβέρνηση της ΝΔ, για να δουλεύουμε στα εργασιακά κάτεργα της πολιτικής της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με αγωνιστική αισιοδοξία από τις απεργιακές μάχες στις 26 Νοέμβρη, 23-25 Φλεβάρη, 6 Μάη, 10 Ιούνη, 16 Ιούνη, να δυναμώσει η οργάνωση και η δράση των Σωματείων, με νέες εγγραφές, μαζική συμμετοχή, με πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέσα και έξω από τα καράβια.

Να ακυρώσουμε στην πράξη το νομοσχέδιο-έκτρωμα και όλους τους αντεργατικούς νόμους. Να διεκδικήσουμε δουλειά, Κοινωνική Ασφάλιση, συνδικαλιστικά δικαιώματα και ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 778086Συνολικές αναγνώσεις:
  • 18Αναγνώσεις σήμερα:
  • 357263Συνολικοί επισκέπτες:
  • 2Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ