Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Με την κινητοποίηση της Τετάρτης οι εργαζόμενοι της «e-food» θα διεκδικήσουμε σταθερή δουλειά με δικαιώματα (AUDIO)Το σύνολο των εργαζομένων της «e-food» με τη συγκινητική στήριξη του κόσμου αντέδρασε άμεσα στα σχέδια της εργοδοσίας να μετατραπούν όλοι οι διανομές από μισθωτοί σε «συνεργάτες» χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, εφαρμόζοντας τον πρόσφατο νόμο της ΝΔ, σημείωσε ο Γιώργος Στεφανάκης πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων ν. Αττικής σε παρέμβασή του στον «Alpha fm».

Επειδή κάποιοι μας ανεβοκατέβαζαν ήρωες όλη την προηγούμενη περίοδο, και τώρα χτυπάνε τα εργατικά μας δικαιώματα, «εμείς θα τους αποδείξουμε την Τετάρτη που έχουμε στάση εργασίας ότι είμαστε ήρωες για τα δικά μας δικαιώματα», για να έχουμε μια σταθερή δουλειά με δικαιώματα, τόνισε ο Γ. Στεφανάκης αναφερόμενος στην κινητοποίηση που έχουν οι εργαζόμενοι την Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 798763Συνολικές αναγνώσεις:
  • 203Αναγνώσεις σήμερα:
  • 369105Συνολικοί επισκέπτες:
  • 146Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ