ΣΤ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ – ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ: Πολλά τα ερωτήματα – Να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες (AUDIO)



Να διαλευκανθούν οι αιτίες του εργατικού δυστυχήματος στον ΗΣΑΠ όπου την Τρίτη 16 Νοέμβρη ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες τόνισε ο Σταύρος Κατσιγιάννης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 17 Νοέμβρη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89».

Ο Στ. Κατσιγιάννης τόνισε ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το γεγονός ότι χάλασαν τα φρένα και δεν ενεργοποιήθηκε το σύστημα emergency με το οποίο σταματάει το μηχάνημα, και επεσήμανε τις ευθύνες, τόσο της σημερινής κυβέρνησης, όσο και των προηγούμενων, που προωθούν την ιδιωτικοποίηση σειράς τομέων των ΜΜΜ, μέσω της παραχώρησης τους σε εργολάβους.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, για να μη ξαναθρηνήσουν άλλο συνάδελφό τους, για να μην αφήνουν τα κομμάτια τους στο βωμό του κέρδους του κεφαλαίου.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός