Συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργία



8-11-202

Η προσφυγή στα δικαστήρια της διοίκησης για να βγάλει παράνομη και καταχρηστική τη στάση εργασίας που κήρυξαν τα σωματεία για τις 9 Νοεμβρίου αποδεικνύει τον τρόμο της κυβέρνησης για την εντεινόμενη αγανάκτηση των εργαζομένων λόγω των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Η βιομηχανία διώξεων που έχει στηθεί με βάση τους αντεργατικούς και απεργοκτόνους νόμους που έχουν ψηφιστεί από όλες τις κυβερνήσεις έχει ως στόχο την τρομοκράτηση και την επιβολή σιγής νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Θέλουν να αποδεχτούμε ότι μόνη μας επιλογή είναι η υποταγή στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Αποδεικνύεται επίσης ότι όποιος προωθεί την ηττοπάθεια και την αναμονή, οποίος λειτουργεί κατευναστικά και υποτακτικά στις απαιτήσεις διοικήσεων, υπουργείων και κυβέρνησης δίνει αέρα στην αυταρχικότητα και την αυθαιρεσία.

Η κοροϊδία και οι εκβιασμοί με τη ΣΣΕ, η εντατικοποίηση της εργασίας, η απουσία μέσων και μέτρων προστασίας των εργαζομένων μόνο με αγώνα και συσπείρωση μπορούν να απαντηθούν.

Στις 9 Νοέμβρη απεργούμε.

Τώρα με μεγαλύτερο πείσμα δίνουμε ένα μάθημα σε κυβέρνηση και εργοδοσία που μας θέλουν «στο γύψο», καθηλωμένους θεατές στην συνεχόμενη υποβάθμιση της ζωής μας.
Τους απαντάμε στη μονή γλώσσα που φοβούνται, τη γλώσσα του μαζικού αγώνα.

Όλοι τώρα πιο αποφασιστικά στην 24ωρη απεργία. Όλοι στη συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στα Προπύλαια.
Δεν μας ενδιαφέρει η απόφαση του δικαστηρίου καλύπτει την συμμετοχή μας στην 24ωρη με την απόφαση της ΓΣΣΕ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός