ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

19/12/2014

ΠΡΟΣ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝ.
1) ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΟΑΣΑ
2) ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΟΣΥ

Επανερχόμαστε στο σημαντικότατο κατά τη γνώμη μας ζήτημα που αφορά στη λειτουργία του Α/Σ ώστε να επιτελεί το σκοπό του ως περιφερειακό Α/Σ και ζητάμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις καθώς και αναδιάρθρωση των γραμμών ώστε το Α/Σ να έχει όλους τους τύπους Λ/Φ (αρθρωτά, 12μετρα, midi) προσβλέποντας:

  • 1. Στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
  • 2. Στην καλύτερη συγκοινωνιακή λειτουργία της εταιρίας
  • 3. Στην εξοικονόμηση καυσίμων
  • 4. Στην καλύτερη μετάβαση των εργαζομένων στη βάρδια τους ώστε να μην χρειάζεται να μετακινούνται άσκοπα απ’ την μία άκρη της πόλης στην άλλη χάνοντας πολύτιμο χρόνο και επιβαρύνοντας με παραπέρα κόπωση τον οργανισμό τους με ό,τι συνέπειες αυτό μπορεί να έχει ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει η υποδομή εξυπηρέτησης οχημάτων με κινητήρες πετρελαίου.
  • 5. Σε πολλαπλά οφέλη, όπως εκατοντάδες ευρώ που δαπανώνται καθημερινά για διελεύσεις στην Αττική οδό λόγω της μεγάλης ανάγκης για αντικατάσταση των λεωφορείων εξαιτίας της μη επάρκειας καυσίμων, εξοικονόμηση οδηγών που απασχολούνται για τη συγκεκριμένη εργασία, επίλυση του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα λεωφορεία στην πρωινή εκκίνησή τους λόγω έλλειψης ανταλλακτικών (πάγωμα πνεύμονα) κτλ.

Είναι παράλογο να έρχονται κενά τα λεωφορεία από το ελληνικό για να ξεκινήσουν δρομολόγια απ’ την Ανθούσα ή να πηγαίνουν κενά απ’ το ελληνικό στη Λούτσα την ώρα που οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, μαθητές και άλλα λαϊκά στρώματα αιμορραγούν καθημερινά πληρώνοντας ακριβά την μετακίνησή τους.
Στα πλαίσια της ανάγκης συνολικής αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού δικτύου με γνώμονα τις ανάγκες μετακίνησης του λαού στα βορειοανατολικά προάστεια, η πρότασή μας είναι εφικτή και απαραίτητη για τη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου καθώς και για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των οδηγών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Α.ΜΕ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός