ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.



1-7-2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τη Δευτέρα 1/7/2024, εκλεγμένοι με την Δ.Α.Σ. – Ο.Α.Σ.Α, πραγματοποίησαν παρέμβαση στον διευθυντή του αμαξοστασίου Αγίου Ιωάννη Ρέντη για το πρόβλημα που παρουσιάζεται με τα κλιματιστικά στα ηλεκτρικά λεωφορεία.

Του αναφέραμε ότι υπάρχουν καταγγελίες από πολλούς συναδέλφους ότι η ψύξη μέσα στα συγκεκριμένα οχήματα δεν είναι επαρκής, άσχετα με την ένδειξη που αναγράφεται, με αποτέλεσμα οι συνθήκες να είναι αφόρητες, με οδηγούς και επιβάτες να «ψήνονται».

Την ίδια ώρα απαγορεύεται στους συναδέλφους να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία για να υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας στις μπαταρίες.

Τονίσαμε ότι η καταλληλόλητα των οχημάτων για τις καιρικές και γενικές συνθήκες της Αττικής έπρεπε να έχει ελεγχθεί σε σχέση με όλους τους παράγοντες της απρόσκοπτης εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου και ξεκαθαρίσαμε ότι πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία οδηγών και επιβατών.

Σε κάθε περίπτωση ως συνδυασμός θα συνεχίσουμε με κάθε μορφή παρέμβασης και για αυτό το ζήτημα, ώστε να δοθεί οριστική λύση.

 

 

 

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός