Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει τις προσπάθειες των ιταλικών αρχών να εμποδίσουν εργατικές κινητοποιήσειςΓΡΑΝΑΖΙ ΠΑΜΕ ΛΟΓΟΤις ιταλικές αρχές για την προσπάθειά τους να απαγορεύσουν την συνδικαλιστική δράση και τους εργατικούς αγώνες στην Ιταλία, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:

«Τις τελευταίες βδομάδες μια σειρά κινητοποιήσεις στην Ιταλία, που κάλεσε η Συνδικαλιστική Οργάνωση USB, μέλος της ΠΣΟ, απαγορεύτηκαν από τις τοπικές αρχές. Τελευταίο παράδειγμα η απαγόρευση διαδήλωσης, που είχε ανακοινώσει η USB για την Παρασκευή 2 Οκτώβρη, ενάντια στην προσπάθειες του δήμου της Ρώμης για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του. Αυτή η τακτική ακολουθείται από τις ιταλικές αρχές κλιμακώνοντας την επίθεση της κυβέρνησης Ρέντσι εναντίον των εργατικών κινητοποιήσεων.

Την ίδια μέρα στην Ελλάδα, τα δικαστήρια έκριναν παράνομη την απεργία των εργαζομένων στο Πρακτορείο Τύπου «Ευρώπη» για την 1η Οκτώβρη. Τοπικές αρχές, δικαστήρια και κυβερνήσεις στην υπηρεσία του κεφαλαίου σε όλη την Ευρώπη προσπαθούν να βάλουν στο γύψο τις εργατικές κινητοποιήσεις. Να μπλοκάρουν τις αγωνιστικές διαθέσεις. Να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.

Κόντρα στην τρομοκρατία εργοδοσίας – δικαστηρίων, η απεργία των εργαζομένων στα Πρακτορεία Τύπου είχε τεράστια επιτυχία.

Κόντρα στις απαγορεύσεις και την τρομοκρατία κυβέρνησης – τοπικών αρχών στην Ιταλία, οι εργαζόμενοι και αγωνιστές της USB θα προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της διαδήλωσης.

Το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ θα είναι στο πλευρό τους».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 806891Συνολικές αναγνώσεις:
  • 91Αναγνώσεις σήμερα:
  • 374195Συνολικοί επισκέπτες:
  • 68Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ