ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΥ



 logo_grammateias                                                                        ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ  2016

Χαιρετίζουμε την απεργιακή κινητοποίηση, και την συμμετοχή των συναδέλφων, στα συλλαλητήρια της 4ης Φλεβάρη ενάντια στο νομοσχέδιο, που επιχειρεί να φέρει στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,και που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση.

Σε συνέχεια της αγωνιστικής στάσης, που κράτησαν οι συνάδελφοι το προηγούμενο διάστημα, συμμετέχοντας μαζικά στις δύο πανεργατικές, πανελλαδικές απεργίες, αντιδρώντας στο νόμο λαιμητόμο. Τώρα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, κάθε φόβο κάθε απογοήτευση, έδωσαν το παρόν και ένωσαν την φωνή τους με χιλιάδες λαού απαιτώντας να αποσυρθεί ο νόμος.
 Σε αγωνιστική κατεύθυνση, συνεπείς με τον ιστορικό ρόλο του σωματείου μας, συμμετείχαμε, μαζί με εκατομμύρια εργαζόμενους, στην απεργία, διαφοροποιώντας τη θέση μας και απαντώντας στους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς που στήθηκαν, αλλά και στις πιέσεις που ασκήθηκαν να αναδιπλωθούμε.
 Το μπλοκ του Π.Α.ΜΕ Αστικών Συγκοινωνιών, πιο μαζικό, πιο μαχητικό, δίνει νέα δυναμική για διεκδικήσεις από καλύτερες θέσεις.
Η επιτυχία της απεργίας να ανοίξει δρόμους για το λαό. Ο κόπος και η αγωνία χιλιάδων απεργών για την επιτυχία της να αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό, να κλιμακωθεί ο αγώνα μας μέχρι να πάρουν πίσω τον νόμο λαιμητόμο. Να μπουν κι άλλοι εργαζόμενοι σε κίνηση, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας τον αγώνα, εκεί που βρίσκεται στ αλήθεια η ελπίδα.

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός