Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ: Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πρόσφυγες από συνδικάτα τη Δευτέρα 28 ΜάρτηΑπό παλιότερη διανομή σε πρόσφυγες στο λιμάνι του ΠειραιάΜετά από το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για έκφραση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες, η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας, εργατικά κέντρα, συνδικάτα, μαζικοί φορείς ανταποκρίθηκαν και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης.

Πέρα από τις παραδόσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί σε χώρους συγκέντρωσης, όπως σε Ελληνικό, Βόλο, Πειραιά, Ειδομένη, συνδικάτα όπως των Φαρμακοϋπαλλήλων, Λογιστών και Τηλεπικοινωνιών θα παραδώσουν ό,τι υλικό έχει συγκεντρωθεί στους πρόσφυγες και μετανάστες στον Πειραιά τη Δευτέρα 28 Μάρτη στις 10 το πρωί στην πύλη Ε2.

Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει να συγκεντρώνει υλική βοήθεια για τους πρόσφυγες και καλεί τα συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές, τους μαζικούς φορείς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 767377Συνολικές αναγνώσεις:
  • 132Αναγνώσεις σήμερα:
  • 353492Συνολικοί επισκέπτες:
  • 83Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ