Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία 5Μηνα ΟΑΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ 5ΜΗΝΑeper-all

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Οι ανάγκες στις αστικές συγκοινωνίες απαιτούν άμεση πρόσληψη εργαζομένων σε:
– Τεχνικό προσωπικό
– Προσωπικό κίνησης
– Διοικητικό προσωπικό
-Βοηθητικό προσωπικό(φύλακες, καθαρίστριες, καθαριστές, έκδοση εισιτηρίων κ.α.). Διαβάστε το άρθρο »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ 5ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΚΑΛΕΣΜΑ

1η ΜΑΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 10:00 π.μ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Γιορτάζουμε την Εργατική Πρωτομαγιά. Η 1η Μάη δεν είναι αργία είναι Απεργία. Τιμάμε τον αγώνα των εργατών του Σικάγου που οργάνωσαν την Πρωτομαγιά του 1886 απεργία με αίτημα την 8ωρη εργάσιμη μέρα και διαδήλωση που κατέληξε σε αιματηρή σύγκρουση με την αστυνομία. Διαβάστε το άρθρο »

Μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (Φωτογραφίες)ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

 

9/4/2014

Ιδιαίτερα μαζική σε συμμετοχή ήταν η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Χιλιάδες απεργών, ανέργων, φοιτητών, αυτoαπασχολούμενων διαδήλωσαν μαχητικά ενάντια στα νέα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση και απαίτησαν Διαβάστε το άρθρο »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Της Επιτροπής Αγώνα εργαζομένων στα 5μηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ στον ΟΑΣΑΣυνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Ο Αγώνας που κάναμε μέχρι τώρα είχε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Δώσαμε τη μάχη να μη γίνουμε ελεγκτές και τη κερδίσαμε. Η ανακοίνωση που μοιράστηκε στο επιβατικό κοινό και στους εργαζόμενους είχε θετική απήχηση. Επίσης η συμβολή της επιτροπής υπήρξε σημαντική για να πετύχουμε την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων μας και να περαστούν οι εισφορές στο ΙΚΑ. Υπάρχουν όμως συνάδελφοί μας στα ίδια προγράμματα που ούτε έχουν πληρωθεί ούτε έχουν περαστεί οι εισφορές τους. Διαβάστε το άρθρο »

Ανακοίνωση Εργαζομένων στα 5μηνα προγράμματα ΟΑΕΔΑνακοίνωση

Εμείς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ απ’ τα 5μηνα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ απευθυνόμαστε προς επιβάτες και εργαζόμενους.

Στον Οργανισμό μπήκαμε με τα 5μηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με την προκήρυξη η θέση με για την οποία κληθήκαμε να εργαστούμε ήταν ΔΕ διοικητικού. Παρ’ όλα αυτά όταν παρουσιαστήκαμε μας είπαν ότι θα δουλέψουμε ως ελεγκτές κομίστρου, εντελώς παράνομα και χωρίς καμία δικαιολογία. Δώσαμε τη μάχη να μην γίνει αυτό και τελικά προς το παρόν τα καταφέραμε να δουλεύουμε στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Η εργοδοσία όμως του ΟΑΣΑ προσπαθεί με διάφορους τρόπους να πείσει κάποιους συναδέλφους να προβούν σε διάφορες μορφές ελέγχου. Τους καλούμε να μην υποκύψουν σ’ αυτό τον εκβιασμό. Διαβάστε το άρθρο »

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 722299Συνολικές αναγνώσεις:
  • 74Αναγνώσεις σήμερα:
  • 331843Συνολικοί επισκέπτες:
  • 58Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ