ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ: Απεργιακή συγκέντρωση για την υπογραφή ΣΣΕ



Από την απεργιακή συγκέντρωσηΑπεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος πραγματοποιούν αυτή την ώρα, οι εργαζόμενοι σε όλες τις ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες και για όλες τις ειδικότητες.

Την απεργία έχουν προκηρύξει τα παραρτήματα Πειραιά και Ελευσίνας του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας και το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Η σημερινή απεργία αποτελεί το επόμενο βήμα των σωματείων, μετά τις προειδοποιητικές στάσεις εργασίας και τις συγκεντρώσεις που έγιναν σε μια σειρά χώρους δουλειάς. Στέλνει μήνυμα στην εργοδοσία ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα τους μετατρέψει σε σύγχρονους σκλάβους για τους εργοδότες με τους αντεργατικούς νόμους που εφαρμόζει και τους νέους που ετοιμάζει. Στέλνει μήνυμα στο νέο ιδιοκτήτη του ΟΛΠ που τον τελευταίο καιρό προχωράει ολοταχώς αφήνοντας σε αχρηστία υποδομές που υπάρχουν στο χώρο.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός