Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΣΕ «WIND»: Νέα κινητοποίηση σήμερα – Συνεχίζουμε τον αγώνα. Δεν υπογράφει κανείς την απόλυσή τουΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη στάση εργασίας σήμερα, Παρασκευή 7 Δεκέμβρη, από τις 8.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. και στη συγκέντρωση μπροστά στο κτίριο της «Wind» στην Λ. Αθηνών, απευθύνει το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στη «Wind», συνεχίζοντας όπως αναφέρει, «τον αγώνα μας – δεν υπογραφεί κανείς την απόλυσή του».

Το σωματείο, στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην τέταρτη μέρα από τις πέντε που έχει ορίσει η εργοδοσία για να αποφασίσουν οι συνάδελφοι στο τηλεφωνικό κέντρο και το backoffice, αν θέλουν να βγουν εθελοντικά στην ανεργία.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση ανανεώσαμε την απόφαση πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε, πως δεν πρόκειται να τους χαρίσουμε χρόνια εργασίας, θυσιών, βραδινών και ατελείωτων βαρδιών, γιορτών και αργιών μακριά από τις οικογένειές μας!

Εδώ και τέσσερις μέρες, οι συνάδελφοι στις εμπλεκόμενες διευθύνσεις δίνουν μαζί με το σωματείο τον αγώνα για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στη «Wind», αλλά και σε όλο τον κλάδο, να δείξουν την αλληλεγγύη τους!

Συμμετέχουμε όλοι στη στάση εργασίας την Παρασκευή 7/12, 08.00 – 11.00 και στη συγκέντρωση μπροστά στο κτίριο της Λ. Αθηνών

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας – δεν υπογραφεί κανείς την απόλυσή του.

Απαιτούμε τη γραπτή δέσμευση της διοίκησης της «Wind» για δύο χρόνια για τα παρακάτω:

1. Ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση συναδέλφου από τις εμπλεκόμενες διευθύνσεις.

2. Ότι δεν θα υπάρξει καμία βλαπτική μεταβολή των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων στις εμπλεκόμενες διευθύνσεις σε ωράρια και ώρες δουλειάς, σε αντικείμενο και ευθύνες, στην πληρωμή υπερωριών, στα νυχτερινά, στα επιδόματα.

3. Ότι δεν θα γίνει καμία αποκοπή έργου των εμπλεκόμενων διευθύνσεων και μεταβίβασή του σε εργολάβο.

4. Ότι δεν θα προχωρήσει η μετακίνηση των τμημάτων. Θεωρούμε τη δικαιολογία της μετακόμισης προσχηματική, δεδομένου πως η λειτουργιά των τμημάτων γίνεται εδώ και χρόνια χωρίς πρόβλημα από το κτίριο της Λ. Αθηνών και μόνο στόχο έχει να ωθήσει τους συναδέλφους σε αποδοχή της εθελουσίας».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 438711Συνολικές αναγνώσεις:
  • 133Αναγνώσεις σήμερα:
  • 234455Συνολικοί επισκέπτες:
  • 86Επισκέπτες σήμερα:
  • 6Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ