Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής : Διμερή συνάντηση με την CGT Telecoms 13Το Συνδικάτο μας πραγματοποίησε διμερή διαδικτυακή συνάντηση με το Συνδικάτο CGT TELECOMS 13, της Μασσαλίας. Στη συνάντηση συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και της Γαλλίας και της Ελλάδας (Orange,Teleperformance, Vodafone, ΟΤΕ) και η επίθεση της εργοδοσίας στα δικαιώματα των εργαζόμενων. Πολύ περισσότερο η επίθεση αυτή οξύνθηκε και στις δύο χώρες μέσα στην πανδημία, με σωρεία αντεργατικών μέτρων που ψηφίστηκαν προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων. Κοινό χαρακτηριστικό και στις δύο χώρες ήταν η καθολική εφαρμογή της τηλε-εργασίας από πλευράς εργοδοτών ως μέτρο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Μέσα από την συζήτηση επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα της οργάνωσης και του συντονισμού της δράσης των εργαζόμενων, ενάντια στις πολυεθνικές και τις πολιτικές τους. Η ανάληψη πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση αυτή, ο κοινός αγώνας , επιβεβαιώνει πως η ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη είναι το πραγματικό μεγάλο όπλο των εργαζόμενων, απέναντι στα σχέδια των επιχειρηματικών ομίλων, των κυβερνήσεων και των ενώσεών τους.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 654735Συνολικές αναγνώσεις:
  • 229Αναγνώσεις σήμερα:
  • 304361Συνολικοί επισκέπτες:
  • 123Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ